Allway® szerkezeti dilatációs profilok

Vállalatunk több mint 40 év tervezési és gyártási tapasztalatával a világ egyik legátfogóbb szerkezeti dilatációs profilválasztékát kínálja.

A termék kiválasztásától a telepítés gyakorlati szempontjaiig bezárólag minden lépésben rendelkezésére áll páratlan műszaki támogatásunk.

Célunk, hogy ön a megfelelő szerkezeti dilatációs profilt válassza, és az összes termékünkhöz külön igénybe vehető telepítési szolgáltatással segítünk önnek elkerülni a költségesebb hibákat is.

Padlóba szerelt szerkezeti dilatációs profilok

Padlóba szerelt szerkezeti dilatációs profilok széles választéka, amelyben megtalálhatók a betétes, teljesen fém és egyszerű takarólécek is. Minden kiviteli elvárásnak megfelel.

Parkolókban használt dilatációs profilok

Parkolókban használt dilatációs profilválasztékunkban megtalálhatók a rugalmas EPDM-tömítések és a fémes profilrendszerek is.

Falba és mennyezetbe szerelt dilatációs profilok

A falba és mennyezetbe szerelt dilatációs profilok választéka a gipszkartontól az álmennyezetekig vagy tömör mennyezetekig terjedő széles alkalmazási körhöz.

Burkolati dilatációs profilok

Könnyen telepíthető és sima burkolati profil. Higiénikus, könnyen tisztítható, és hőmozgási teljesítményt nyújt.

Kültéri dilatációs profilok

A károsító UV-sugárzásnak, hőmérsékleti különbségeknek és zord időjárásnak ellenálló kültéri dilatációs profilok. Megbízhatóságra és minimális karbantartásra tervezve.

Profiltartozékok

A dilatációs hézagok teszik lehetővé az épületek mozgását, azonban gyakran az egyik épületrészből kiinduló tüzet, vizet vagy zajt is meg kell állítaniuk.